Opera anders!

Bij Opera Così doen we de dingen nét even anders dan ‘normaal’. Zo spelen de opera’s in de moderne tijd en zijn de zangers goede amateurs. Recitatieven (spreekgezang) zijn vervangen door humoristische teksten, gewoon in het Nederlands. Daardoor kan je het verhaal zó volgen.

Onze voorstellingen zijn niet alleen mooi maar ook hartstikke leuk. Daarom komen er ook mensen naartoe die anders niet zo gauw naar een opera zouden gaan.

Wij willen iederéén laten ervaren hoe mooi en leuk opera kan zijn. Daarom brengen we voorstellingen naar kleine theaters en dorpshuizen. Doordat we samenwerken met lokale ondernemers, gaat de voorstelling echt leven voor de mensen die er in de buurt wonen. Ons publiek is dan ook een heel afwisselend gezelschap van jonge en oudere mensen, operaliefhebbers en mensen die nog nooit een opera hebben gezien.

Operaproducties worden bekostigd vanuit recettes van de vorige keer, aangevuld met deelnamegelden van de zangers. Met een ruimer budget zouden we meer kunnen doen. Giften (ook in de vorm van sponsoring) zijn dan ook van harte welkom.

Stichting Opera Così

KvK 84819154
Schuttebreek 33
1121 LK Landsmeer
info@operacosi.nl

Bestuur

Sieuwke Ronner, Voorzitter
Harko de Vlaming, Penningmeester
Frans Romkes, Secretaris

Dagelijks bestuur

Talitha van der Spek